Kabeh Kategori
EN
4
36
37
38
4
36
37
38

ROOT pangobatan banyu limbah


  • Info dhasar
  • Product Description
  • fitur
  • Spesifikasi Utama
  • Aplikasi Khusus
  • Video
  • Inquiry
Info dhasar
Model NO.
seri RH
Jinis Teknologi
Blower Pamindahan Positif
Kacepetan Puteran
650-2120rpm
Motor Power
0.75-250kw
SedhengUdara, Gas Netral
Paket Pengangkutan
Kasus Kayu Standar
Keteranganluwes
TrademarkRH
AsalChina
Kode HS
8414599010
Kapasitas Produksi
2000
gambaran Product

Perusahaan wis nglumpukake pengalaman sugih ing industri pengolahan limbah. Blower seri WT dikembangake lan dioptimalake produk kanggo masalah perawatan limbah nggunakake blower akar tradisional: biaya operasi sing dhuwur, gangguan peralatan gedhe, lan owah-owahan gedhe ing kahanan kerja.

WT seri perawatan banyu Roots blower efisien, hemat energi, kurang-gangguan, mikro-getaran, kinerja stabil, dawa alangan-free wektu operasi, biaya pangopènan kurang; mbayar manungsa waé kanggo penak kanggo pangopènan ing desain, dilindhungi undhang-undhang (suhu prewangan, suhu lenga, geter, etc ) Antarmuka Sensor kanggo ngawasi remot.

Amarga biaya industri perawatan limbah sajrone operasi jangka panjang, perusahaan kita wis ngembangake sistem aerasi sing tepat blower kanggo produk seri WT. Seri produk iki bisa kanthi otomatis nyetel negara operasi miturut variaton oksigen larut ing limbah, supaya aerasi ora bener, èfèktif nyuda konsumsi energi, lan ngirit biaya operasi.

Miturut tingkat gangguan ing situs operasi, blower seri WT nganggo teknologi paten kayata profil kontur CONCH, inlet lan outlet berlian, lan rongga buffer aliran udara, sing kanthi efektif nyuda pulsation aliran udara lan getaran kabeh mesin. Produk seri WT uga dilengkapi insulasi swara lan produk pengurangan swara, sing bisa dituku lan ditingkatake kanggo nyuda gangguan swara kipas (mesin).

Ing tampilan saka munggah suhu disebabake Tambah ing meksa sistem amarga deposition endhot, blockage tabung membran, lan tingkat banyu tambah sak proses perawatan limbah, blower seri WT adopts desain struktural terpadu air-cooled lan banyu-cooled kang wis dijupuk paten penemuan nasional, kang bisa nambah meksa operasi Sawise dhuwur, iku diuripake saka online-cooled kanggo banyu-cooled ing Panggonan, kang nduweni daya adaptasi apik kanggo kahanan apa atos kayata overpressure lan overtemperature; ngindhari kenaikan biaya sing disebabake dening ngganti peralatan kanggo produk biasa lan nduweni ekonomi sing apik.


fitur

● Profil Impeller: profil CONCH telung lading unik, pulsasi aliran udara cilik, efisiensi volumetrik dhuwur, efisiensi dhuwur, hemat energi, gangguan kurang lan getaran mikro;

● Mode transmisi: sabuk, sambungan langsung;

● Inlet lan Outlet: Struktur inlet berbentuk berlian sing unik, asupan udara sing lancar;

● Gear: Gear presisi limang tingkat, akurasi transmisi dhuwur, gangguan kurang;

● tank Oil: struktur tank lenga siji / pindho opsional, konfigurasi fleksibel;

● Cooling: air-cooled lan banyu-cooled universal, bisa diuripake trep;

● Tata letak awak: tata letak tradisional, struktur padhet kompak

Spesifikasi Utama

◆ Laju aliran: 0.6 ~ 713.8m³ / min;

◆ Tekanan mundhak: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Kacepetan sing ditrapake: 500 ~ 2000RPM;

◆ Suhu ngoper cooling banyu: 90 ℃ (cocog karo tekanan 58.8kPa);


Aplikasi khusus

Cathetan: Sembarang kahanan kerja rumit sing nglibatake operasi dhuwur, operasi frekuensi rendah, transportasi gas kapadhetan rendah (helium), lan liya-liyane, hubungi tim teknisi sadurunge.4TV8IKWTTRyn0O2c1pzYMg

Certificate
cer1
cer1
cer1
cer1
1
Video

Inquiry