Kabeh Kategori
EN
Mantep durung tentrem, diajeni selawase

Omah>Products>Blower Suspensi Udara>Turbowin Blower Kab

11-2
11-1
11-3
11-4
4
5
6
11-2
11-1
11-3
11-4
4
5
6

Turbowin Blower Kab


  • Info dhasar
  • Product Description
  • fitur
  • Spesifikasi Utama
  • Inquiry
Info dhasar
Model NO.
RH-T-01
Kapasitas Aliran
30-100m3 / Min
Paket Pengangkutan
Paket Kayu Standar
Keterangan
HB-50
TrademarkRH
Asal
China
Kode HS841459
Kapasitas Produksi100sets / Wulan
AsalChina
Kode HS
8414599010
Kapasitas Produksi
2000
gambaran Product

Blower penundaan udara nganggo bantalan suspensi udara jinis foil gelombang generasi katelu, sing nambah linuwih lan kapasitas bantalan beban, lan bisa entuk umur layanan sing luwih dawa;

Penggemar ngambang udhara seri HB duwe turbin pembuangan panas paksa mandiri sing unik. Iku adopts cooling loro-tataran. Tahap pisanan cools njaba motor, lan tataran kapindho cools bantalan ngambang lan motor nduwurke tumpukan. Iku bener penggemar hawa-cooled.


fitur

● Mode transmisi: sambungan langsung;

● Bearing: Generasi katelu bantalan suspensi udara

● Cooling: struktur cooling loro-tataran, cooling online dipeksa;

● Bahan: titanium alloy, stainless steel;


Spesifikasi Utama

◆ Laju aliran: 17 ~ 280m³ / min;

◆ Tekanan mundhak: 58.8 ~ 98kPa;

◆ Range pangaturan: 45% -100% sawetara pangaturan aliran;

◆ Swara: 75-80dB;


Certificate
cer1
cer1
cer1
cer1
1
Inquiry